Laden...

    • Diessenseweg 22, Hilvarenbeek, 5081 AJ, Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

    • Maandag:08:00-18:00Dinsdag:08:00-18:00
      Woensdag:08:00-18:00Donderdag:08:00-18:00
      Vrijdag:08:00-18:00Zaterdag:07:30-16:00
      Zondag:GeslotenFeestdagen:Gesloten
    • Maandag:08:30-18:00Dinsdag:08:30-18:00
      Woensdag:08:30-18:00Donderdag:08:30-18:00
      Vrijdag:08:30-18:00Zaterdag:08:00-14:00
      Zondag:GeslotenFeestdagen:Gesloten
    • Maandag:08:00-11:00Dinsdag:08:00-11:00
      Woensdag:08:00-11:00Donderdag:08:00-11:00
      Vrijdag:08:00-11:00Zaterdag:08:00-11:00
      Zondag:Feestdagen:

    • Minimum bestelbedrag bij afhalen: € 0,00
      BezorgregioBezorgtoeslagMinimum bestelbedragGratis bezorging vanafBezorgregioBezorgtoeslagMinimum bestelbedragGratis bezorging vanaf
      Goirle€ 2,50€ 0,00€ 40,00Hilvarenbeek€ 2,50€ 0,00€ 40,00
      Oisterwijk€ 2,50€ 0,00€ 40,00Tilburg€ 2,50€ 0,00€ 40,00
    • Willemse luxe brood en banket is inmiddels wereldberoemd in Hilvarenbeek en omgeving. Onze bakkers zijn op een professionele manier bezig voor u op ambachtelijke wijze de lekkerste producten te maken.

      • Bruinbrood §


      • Witbrood §


      • Volkorenbrood §


        • Molenbrood §

          Dit authentieke brood wordt gemaakt van volkorenmeel dat is gemalen door de molen

          € 2,75

          stuk
        • Volkorenbrood korrel §

          In korrelvolkoren worden gebroken tarwekorrels meegebakken

          € 1,25

      • Meergranenbrood §


        • Maïsbrood §

          Het Nederlandse maïsbrood is een meergranenbrood van tarwe (voor de luchtige structuur) en maïs met boven op een decoratie van maïsgries.

          € 1,65

          stuk
        • Meergranenbrood §

          Brood dat behalve tarwe- of roggemeel ook nog andere graansoorten bevat zoals rijst, gerst, mais, boekweit en spelt.

          € 1,35

        • Savannebrood §

          Heerlijk brood rijk aan granen.

          € 1,35

        • Waldkorn §

          Waldkorn wordt gebakken van een rijke mix van granen en zaden, is een voedzaam bruinbrood met belangrijke voedingsvezels en bouwstoffen. Het brood heeft een luchtige kruim.

          € 1,65

          stuk
        • Zonnebloembrood tarwe §

          Meerganenbrood op basis van tarwe en gevuld met zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad, gerst en een vleugje hazelnoot. Gedecoreerd met zonnebloempitten.

          € 1,35

        • Zonnebloembrood wit §

          Een heerlijk mals meergranenbrood, aan de buitenkant vol met zonnebloempitten

          € 1,35

      • Desembrood §


        • Beeks Brouwersbrood §

          Het Beeks Brouwersbrood is een heerlijk zuurdesembrood, gebakken van een mengsel van rogge- en tarwemeel.

          € 1,95 / 400 g

        • Boerenmik §

          Ook wel boerentarwe genoemd, maar dat is niet terecht. Het is gemaakt van 100% volkoren. Namelijk 50% volkorenmeel en 50% gebroken tarwekorrels. Dit geeft het brood een grove structuur en een stevige bite.

          € 1,95 / 400 g

        • Olijfbrood §

          Specialiteit van de bakker. Olijfbrood. Knapperig van buiten; zacht van binnen.

          € 2,25

          stuk
        • Wit desem vloer §

          Een wit desem vloerbrood

          € 1,95 / 400 g

      • Speltbrood §


        • Speltbrood §

          Dit brood is gemaakt van spelt, een graansoort, net als tarwe en rijst. Het onderscheidt zich van andere "bedekte" granen doordat het kaf niet met de korrel vergroeid is. Het resultaat is een onderscheidend brood met een enigszins nootachtige smaak

          € 1,65

          stuk
      • Regionaal brood §


      • Roggebrood §


        • Lantbrot §

          Het oerdegelijke roggebrood met z’n karakteristieke volle smaak, vaste structuur en stevige korst is een echte klassieker in Duitsland.

          € 1,95 / pakje

          pakje
        • Muesli roggebrood §

          Muesli roggebrood is een roggebrood waaraan mueslimelange (een mengsel van noten en vruchten) is toegevoegd, waardoor het een hele andere smaak krijgt.

          € 1,95 / pakje

          pakje
        • Roggebrood §

          In Brabant en Limburg bakken de bakkers roggebrood van gemalen rogge en tarwemeel. Vaak gebruikt men zuurdesem als rijsmiddel, daardoor kan Brabants roggebrood wat rins (iets zurig) van smaak zijn.

          € 1,80 / pakje

          pakje
        • Rozijnenrogge §

          Een 100% roggevolkorenbrood boordevol rozijnen

          € 1,95 / pakje

          pakje
      • Stokbrood §


        • Stokbrood bruin §

          Stokbrood wordt op de plaat of vloer van de oven gebakken. Vòòr het bakken wordt met een scherp mes een aantal schuine sneetjes in het deeg aangebracht.

          € 1,95

          stuk
        • Stokbrood wit §

          Stokbrood wordt op de plaat of vloer van de oven gebakken. Vòòr het bakken wordt met een scherp mes een aantal schuine sneetjes in het deeg aangebracht.

          € 1,95

          stuk
      • Kleinbrood §


        • Kadet §

          Een kadetje is een bolvormig of langwerpig zacht wit of bruin broodje. Het broodje wordt direct op de bakplaat, dus zonder vorm gebakken.Vaak is het voorzien van een insnijding, waarlangs het gemakkelijk in tweeën kan worden gedeeld.

          € 0,39

          stuk
        • Minibroodjes gesorteerd §

          Een aantal verschillende minibroodjes. Ambachtelijk van karakter, heerlijk van smaak.

          € 2,15

          x 5 stuks
        • Rozijnenbol §

          Heerlijk mals broodje gevuld met rozijnen

          € 0,53

          stuk
        • Suikerbroodje §

          Een bolletje van zoet deeg met korreltjes suiker

          € 0,80

          stuk
        • Vloerkadet §

          Een zacht rond broodje. Na het rijzen van het deeg wordt er met de hand of een stokje een inkeping ingemaakt.

          € 0,43

          stuk
        • Zonnebloembroodje §

          Een wit bolletje afgewerkt met zonnebloempitten

          € 0,50

          stuk
      • Kleinbrood hard §


        • Hard broodje bruin §

          Een heerlijk krokant gebakken bruin broodje

          € 0,50

          stuk
        • Hard broodje wit §

          Een heerlijk krokant gebakken wit broodje

          € 0,50

          stuk
        • Kampioentje §

          Heerlijke krokant broodje van tarwebloem en een mix van zaden en granen, gedecoreerd met maanzaad en sesamzaad.

          € 0,55

          stuk
        • Mini ciabatta §

          Ciabatta is een luchtig, plat, rechthoekig broodje, met een knapperige korst.

          € 0,50

          stuk
        • Waldkorn piramide §

          Een lekker vers waldkornbroodje in piramidevorm

          € 0,95

          stuk
      • Kleinbrood zacht §


        • Boterbol §

          Een luxe boterbol

          € 0,48

          stuk
        • Maanzaadbroodje §

          Bolletje gedecoreerd met maanzaad

          € 0,44

          stuk
        • Mini rozijnenbol §

          Versgebakken vruchtenbol met rozijnen en/of krenten

          € 0,37

          stuk
        • Mini tarwebol §

          Ambachtelijk gebakken heerlijk zacht tarwe bolletje.

          € 0,31

          stuk
        • Mini tarwebol sesam §

          Een heerlijk klein broodje afgewerkt met sesamzaad

          € 0,36

          stuk
        • Minibolletje wit §

          Zacht, bolvormig broodje dat op de (bak)plaat wordt gebakken.

          € 0,31

          stuk
        • Minibroodje maanzaad wit §

          Een zachte minibol afgewerkt met maanzaad

          € 0,36

          stuk
        • Minibroodje sesam wit §

          Een heerlijk zacht en vers minibolletje afgewerkt met sesam

          € 0,36

          stuk
        • Minitarwebol korrel §

          Een broodje gebakken van volkorenmeel en afgewerkt met geplette tarwe.

          € 0,36

          stuk
        • Mueslibolletje §

          Volkorenbroodje met een vulling van vruchten (zoals krenten en rozijnen) en verschillende soorten noten en (soms) gedecoreerd met geplette tarwe.

          € 0,55

          stuk
        • Puntje, wit zacht §

          Zacht, langwerpig broodje dat op de (bak)plaat wordt gebakken.

          € 0,39

          stuk
        • Sesambroodje §

          Zachte bol gedecoreerd met sesamzaad

          € 0,44

          stuk
        • Tarwebol §

          Een broodje gebakken van volkorenmeel. Hierbij wordt de hele tarwekorrel gebruikt, het meel bevat fijngemalen kiemen en zemelen.

          € 0,40

          stuk
        • Tarwebol korrel §

          Een broodje gebakken van volkorenmeel en afgewerkt met geplette tarwe.

          € 0,44

          stuk
        • Tarwebol met sesam §

          Een bruine bol afgewerkt met sesamzaad

          € 0,44

          stuk
      • Snackbroodje §


        • Croissant §

          Een croissant is een broodje van gerezen bladerdeeg dat voor het bakken in de vorm van een halve maan wordt gerold. De croissant is het traditionele ontbijtbroodje van Frankrijk.

          € 1,00

          stuk
        • Frikandelbroodje §

          Een heerlijk, ambachtelijk gebakken, frikandelbroodje

          € 1,45

          stuk
        • Ham-kaascroissant §

          De croissant is het traditionele ontbijtbroodje van Frankrijk. Deze croissant is gevuld met ham en kaas

          € 1,35

          stuk
        • Kaneelbroodje §

          Lekkere luchtige kaneelbroodjes

          € 0,80

          stuk
        • Olijfbroodje §

          Een groot focaccia brood met olijven en rozemarijn

          € 1,95

          stuk
        • Roombroodje §

          Een roombroodje of puddingbroodje is een Nederlandse lekkernij bestaand uit een zoet wit puntbroodje of kadetje met een roomvulling en bestrooid met poedersuiker.

          € 1,45

          stuk
        • Rozijnenstrik §

          Een koffiebroodje is een zoete lekkernij die gevuld is met diverse ingrediënten en die meestal gegeten wordt als extra bij een kop koffie of warme chocolade melk maar soms ook tijdens het ontbijt of de lunch.

          € 1,40

          stuk
        • Saucijzenbroodje §

          Een saucijzenbroodje is een broodje van bladerdeeg, dat gevuld is met een rolletje gekruid gehakt.

          € 1,40

          stuk
        • Worstenbroodje §

          Het Brabants worstenbroodje is een typisch broodje uit de provincie Noord-Brabant. Het broodje is ongeveer vijftien centimeter lang en is gevuld met een worst van gehakt. In tegenstelling tot het saucijzenbroodje is het worstenbroodje niet van bladerdeeg, maar van zacht witbrooddeeg gemaakt.

          € 1,30

          stuk
        • Worstenbroodje klein §

          Lekker Brabants worstenbroodje, klein formaat.

          € 0,80

          stuk
      • Feestelijk brood §


      • Taart §


        • Lang taartje §

          Een rijk gevuld taartje voor 6 tot 8 personen

          € 7,25

          stuk
        • Progrestaart §

          Een fantastische combinatie van schuim en slagroom. Het Progres gebak bestaat niet uit deeg maar beslag. Het begint met eiwitten stevig te kloppen, daaraan wordt een deel suiker toegevoegd.

          € 8,50 / 8 personen

        • Slagroomtaart §

          Zachte cake, romige slagroom en een frisse fruitige vulling maken deze taart tot een waar feest.
      • Vlaai §


      • Gebak §


        • Aardbeienfleurtje §

          Een vlaaitje gevuld met room, verse aardbeien en slagroom

          € 1,80

          stuk
        • Aardbeienkwarkpunt §

          De vulling van deze specialiteit is gemaakt met verse kwark, dagverse slagroom en aardbeien.

          € 1,90

          stuk
        • Appelpunt §

          Deze appelpunt wordt gemaakt van zanddeeg (boter, bloem en suiker) en is rijkelijk gevuld met heerlijke appels.

          € 1,75

          stuk
        • Bossche bol §

          Een gebakspecialiteit gebakken van soezenbeslag, gevuld met slagroom en geglazuurd met gesmolten chocoladefondant.

          € 1,80

          stuk
        • Cassisgebakje §

          Een heerlijk vers gebakje met cassissmaak

          € 1,90

          stuk
        • Mini bossche bol §

          Een minivariant van de Bossche bol

          € 1,10

          stuk
        • Parijse bol §

          Een doorgesneden beschuitbol gevuld met gele room en afgewerkt met een dunne laag fondant.

          € 1,45

          stuk
        • Progresgebakje §

          Een fantastische combinatie van schuim en slagroom. Het Progres gebak bestaat niet uit deeg maar beslag. Het begint met eiwitten stevig te kloppen, daaraan wordt een deel suiker toegevoegd.

          € 1,80

          stuk
        • Slagroomcakegebakje §

          Zacht moscovich gebak met roomvulling en slagroom.

          € 1,80

          stuk
        • Slagroomsoesjes §

          Een soesje is een klein gebakje, gemaakt van kookdeeg en gevuld met slagroom

          € 1,10

          stuk
        • Tompouce §

          Bladerdeeg gevuld met banketbakkersroom en afgewerkt met een laagje roze fondant

          € 1,65

          stuk
      • Koeken §


        • Appelflap §

          Appelflap is de benaming voor een soort gebak. De appelflap is gemaakt van bladerdeeg, is driehoekig van vorm en gevuld met een mengsel van appelblokjes en kaneel, eventueel aangevuld met amandelspijs, krenten en/of rozijnen.

          € 1,45

          stuk
        • Appelflap mini §

          De miniflap is gemaakt van bladerdeeg, is driehoekig van vorm en gevuld met een mengsel van appelblokjes en kaneel.

          € 1,10

          stuk
        • Eierkoek §

          Eierkoeken zijn luchtige, ronde koeken die gemaakt worden van eieren, melk, suiker, bloem, boter en bakpoeder. De karakteristieke vorm is vlak van onderen en bol van boven. De kleur is goudgeel en de diameter ligt tussen de 10 en de 20 cm.

          € 0,65

          stuk
        • Eierkoek mini §

          Een luchtige mini-eierkoek, gemaakt van eieren, melk, suiker, bloem, boter en bakpoeder.

          € 0,45

          stuk
        • Eierkoek rozijnen §

          Heerlijk zachte eierkoek met een krokant randje van buiten en bestrooid met krenten.

          € 0,70

          stuk
        • Gevulde koek §

          Een gevulde koek is een ronde koek, gemaakt van boterdeeg en met een zoete vulling van amandelspijs

          € 1,20

          stuk
        • Kersenflap met slagroom §

          De kersenflap is gemaakt van bladerdeeg, is driehoekig van vorm en gevuld met een mengsel van kersen en kaneel, eventueel aangevuld met amandelspijs, krenten en/of rozijnen. Tijdens of direct na het bakken wordt kristalsuiker over de kersenflap gestrooid.

          € 1,55

          stuk
        • Witte eierkoek §

          Eierkoeken zijn luchtige, ronde koeken die gemaakt worden van eieren, melk, suiker, bloem, boter en bakpoeder. De karakteristieke vorm is vlak van onderen en bol van boven. De kleur is goudgeel en de diameter ligt tussen de 10 en de 20 cm.

          € 1,00

          stuk
      • Cake en koek §


        • Appelcake §

          Een appelcake met echte stukjes appel bovenop en in de cake

          € 3,50

          stuk
        • Cake klein §

          Succes gegarandeerd met deze boerencake die rijk en vol van smaak is.

          € 4,25

          stuk
        • Cake groot §

          Een overheerlijke roombotercake

          € 7,95

          stuk
      • Chocolade §


        • Bonbons §

          Handgemaakte bonbons in vele smaken

          € 7,95 / 250 g

        • Chocolade §

          Een bakje van 250 gram heerlijke gesorteerde chocolade

          € 5,95 / 250 g

          x 250 g
      • Desserts §


        • Progres IJstaart §

          Een fantastische ijstaart met schuim en slagroom. Het Progres gebak bestaat niet uit deeg maar beslag. Het begint met eiwitten stevig te kloppen, daaraan wordt een deel suiker toegevoegd.

          € 9,50 / 6 personen

        • Soesjestaartje §

          Een soesjestaartje met room, slagroom en glazuur

          € 5,95

          stuk